Verzamel gemakkelijk data waarmee u actie kunt ondernemen.

Stel in enkele minuten uw eigen online dossier samen om data te verzamelen en zorgvuldig te beheren.

header home datadossier

Controle over uw data

Uw gemaakte Questionnaire wordt automatisch geïmplementeerd in DataDossier en is uitgerust met krachtige functies om uw informatiebehoefte onder controle te houden. DataDossier is tevens flexibel en aanpasbaar, dus voor elk bedrijf geschikt, van start-ups tot multinationals.

customize

Configureer uw eigen informatievoorziening

Definieer de module waarover u info wil vastleggen. Koppel eenvoudig Questionnaires aan een module en stel een samengesteld zoekfilter in.

service dd

Niet genoeg tijd om uw eigen informatievoorziening in te richten?

Onze experts helpen u met het creëren van Questionnaires, denk aan een eigen huisstijl/template of het configureren van een online geïntegreerd dossier. Laat ons helpen met het creëren, instellen, verzamelen en beheren van de gewenste data om betere beslissingen te kunnen maken voor uw organisatie.

Doe meer met uw data

Deel Questionnaires met uw gehele team of met uw eindgebruikers, zo heeft iedereen inzicht in essentiële informatie en kan iedereen snel actie ondernemen.

Optimaliseer uw workflow

Met DataDossier koppelt u eenvoudig acties aan een questionnaire. Zo kunt u configureren dat er een email verstuurd wordt aan de respondent bij het opslaan van een questionnaire. Een ander voorbeeld van een actie is dat er een service wordt aangeroepen aan ingevulde parameters in een questionnaire.

Download, Exporteer of deel data van Questionnaires

Door middel van de download functie in DataDossier kunt u gegevens in verschillende bestandsformaten downloaden

Inzicht in relevante informatie

Download uw verzamelde data in Excel of XML formaat. Tevens is het mogelijk om Questionnaires real-time te delen met collega's, gebruikers of met klanten via email, social media of een eigen link.

Klaar om aan de slag te gaan?