Geavanceerde mogelijkheden

Op een eenvoudige manier slimme Questionnaires maken met gebruikersvriendelijke software

header home questionnaire page

Een nieuwe manier van data verzamelen

Vergeet de standaard invoer van gegevens en maak gebruik van Questionnaires. Geen vaste structuren, handige functionaliteiten en geheel flexibel! Dankzij de intelligentie in de Questionnaires is ontzettend veel mogelijk!

fill

Snel professionele Questionnaires ontwerpen

Eenvoudig in gebruik  

Technische kennis is niet nodig. Eenvoudig content toevoegen en aanpassen door middel van drag & drop en pas waardes gemakkelijk aan.

Een eigen huisstijl

Personaliseer de look & feel van een Questionnaire met een eigen kleurenschema, afbeeldingen, en logo’s om uw organisatie te presenteren.

Waardevolle data

Professionele Questionnaires helpen u waardevolle inzichten te verwerven en uw respondenten een prettige ervaring te bieden. Ónze experts helpen u hiermee!

integratie questeionnairekopie

Integratie mogelijkheden

Integreer uw bestaande software voor een optimale ervaring.

Via een “drag en drop” menu bent u in staat koppelingen en integraties tot stand te brengen. Denk aan een koppeling met een CRM-systeem, webservices of wellicht koeriersdiensten. Zo kunt u andere applicaties afstemmen op uw eigen businessrules en bedrijfsprocessen. Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan met uw eigen integratie? Neem dan contact met ons op.

Geavanceerde functies die u nodig heeft om perfecte questionnaires te maken

Maak uw eigen formules in een Questionnaire
Formules kunnen gedefinieerd worden en de parameters voor de formule kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan de vragen die de input moeten geven. Formules in combinatie met beslisbomen geven een ongekende mogelijkheid om iedere gebruiker de gewenste informatie te bieden.

“Dit alles is eenvoudig en gaat bovendien veel sneller”.

Stel alleen relevante vragen
Met beslisbomen kunt u het gedrag van u questionnaire op basis van meerdere regels aanpassen. Dit principe ondersteunt u met de invoer die verlangd wordt, maar door de flexibiliteit wordt er informatie verstrekt om tot het perfecte advies te komen.

Dit betekent dat de kwaliteit van informatie verhoogd wordt, snel en gemakkelijk kan worden ingespeeld op veranderingen en het biedt voortschrijdend inzicht voor uw organisatie.

“Dankzij deze intelligentie kan er direct informatie gekoppeld worden aan de ingevoerde gegevens.”.

 

Voorgedefinieerde lijsten samenstellen als antwoordoptie
Bij meerkeuzevragen kunnen uw respondenten een keuze maken uit een door u gedefinieerde lijst met antwoordopties.

DataDossier helpt u hiermee door op eenvoudige wijze voorgedefinieerde antwoorden samen te stellen op zowel tekst als afbeelding niveau, zodat u deze lijsten gemakkelijk vaker kan gebruiken in questionnaires.

Bovendien leveren deze lijsten eenvoudig te analyseren gegevens.

Vragen en antwoorden, zoals u het wilt

DataDossier biedt de meest gebruikte vraagsoorten aan. Van meerkeuzevragen tot dropdown-menu's en sliders. Voeg afbeeldingen en video's toe of gebruik logica om de gebruiker naar de juiste vragen te leiden. Daarnaast is het mogelijk om de look & feel aan te passen aan uw behoeften tot in detail!

Formuleberekeningen

Uw gewenste Formule definiëren en parameters worden aan de vragen gekoppeld om iedere gebruiker de gewenste informatie te bieden.

Geavanceerde beslisbomen

Kwaliteit van informatie verhogen door flexibele beslisbomen toe te passen. Zo zorgt u ervoor dat alleen relevante vragen worden gesteld.

Upload bestanden

Afbeeldingen, video's en documenten aan uw Questionnaires toevoegen, waarbij gegevens direct gevalideerd worden

Multiple choice

Antwoorden op een eenvoudige manier interpreteren door middel van een Check-, Combo-, DropDownBox of Radiobutton.

Rich-text-editor

Afbeeldingen, tekst en filmpjes toevoegen, maakt het sneller en eenvoudiger dan ooit om visueel aantrekkelijke Questionnaires te creëren.

Rating & Ranking

Met de slider functie kunt u meningen en gedrag op een eenvoudige manier meten en in kaart brengen.

invoermethode laptop
Klaar om aan de slag te gaan?