Vereenvoudig de manier waarop u werkt

Met DataDossier beheert en verzameldt u de gewenste gegevens, branche onafhankelijk. Benieuwd wat DataDossier voor uw organisatie kan betekenen?

Helpdesk

Helpdesk

Wilt u uw dienstverlening naar een hoger niveau tillen?

Registreer en verwerk incidenten efficiënt met Questionnaire. U wijst incidenten met een paar klikken toe aan de juiste behandelaar of leverancier, en u houdt uw klanten eenvoudig up-to-date.

Het inrichten van uw eigen helpdesk met behulp van Questionnaire biedt klanten een eenvoudige manier om zonder uw hulp informatie te vinden die zij nodig hebben. Eindgebruikers kunnen eenvoudig meldingen aanmaken en volgen, veelgestelde vragen bekijken en het kennissysteem raadplegen voor standaardoplossingen.

Declaratieformulieren 

Eenvoudig onkosten declareren via Questionnaire.

Het proces rondom declaraties is vaak tijdrovend, kostbaar, onoverzichtelijk en een bron van frustratie bij medewerkers. Met Questionnaire behoort dit tot het verleden. U kunt via Questionnaire uw eigen declaratieformulier samenstellen om op een eenduidige wijze werknemers kosten te laten declareren. Dit geeft inzicht in de gemaakte onkosten en helpt om een overzicht te verkrijgen.

Medewerkers kunnen foto’s invoegen, de bonnen worden automatisch verwerkt en na goedkeuringen worden bonnen door de administratie geboekt in de boekhouding.

Voorbeeld van toepassing van DataDossier / Questionnaire declaratieformulier
risicoanalysetool

Risicoanalyses

Risicoanalyse uitvoeren? Krijg inzicht in uw bedrijfsrisico’s met behulp van Questionnaire.

Het uitvoeren van een risicoanalyse wordt vaak als lastig en tijdrovend ervaren. Daarnaast moet er op de knelpunten een beoordeling uitgevoerd worden en bepaald worden of dit acceptabel is of niet. Daarnaast wilt u een waarschuwing wanneer een waarde overschreden wordt.

Questionaire is perfect in te richten als risicoanalyse tool, u kunt foto’s invoegen en direct de beoordeling doen met de ingebouwde beslisbomen. Vervolgens kunt u het rapport met resultaten genereren.

Configurator

Gebruik DataDossier als informatievoorziening voor uw machinepark.

Gebruik DataDossier voor aanleverspecificaties voor uw machinepark. Afhankelijk van bewerkingen die u uitvoert gelden er specifieke aanleverspecificaties. Laat uw klanten een 3D tekening en specificaties van producten via een Questionnaire uploaden. Dit kan in de meest gebruikte bestandsformaten. Klanten kunnen door middel van DataDossier 24 uur per dag 7 dagen in de week per week orders insturen.   

 

Configurator DataDossier configureer producten aan de hand van slimme Questionnaires /vragenlijsten

Vraag een demo aan

Ontdek hoe u slimmer kan werken dankzij DataDossier